Coaching Enikővel

ÁRAK

Ajándékozz minőségi énidőt a pedagógusok számára!

Ha igazán hasznos, s valóban a pedagógusok életét gazdagító hozzájárulást szeretnél a közvetlen környezetedben dolgozó tanárok számára adni, az önmagukra fordítható, minőségi időt jelentő önismereti folyamatok ajándékozása hiánypótló lehetőség erre.

A csomagárak elsősorban közösségek számára lettek kialakítva, de a termékek természetesen egyénileg is megvásárolhatóak. Ez egy 30 fős osztály esetében például azt jelenti, hogy fejenként kevesebb, mint 1800 Ft-ból a szülők egy 5 alkalmas Life coaching folyamatot vásárolhatnak, ami egy egész tanévre szóló, összevont ajándéknak is ideális lehet az általuk támogatni kívánt pedagógusnak. További részletek: Támogatóknak

Ha pedig magadat lepnéd meg minőségi énidővel…

Ha te magad is szívesen részt vennél önismereti folyamatban, vagy esetleg szívesen tanulnál biztonságosan alkalmazható, egyszerű relaxációs és mindfulness technikákat, téged is várlak szeretettel! Mivel a vállalkozásom összes bevételének 10%-a a Támogatási Alapba kerül, a saját folyamatoddal közvetve a pedagógusokat is támogatnád.

LIFE COACHING

Az 50 perces Life Coaching üléseken célorientáltan és a jövőt fókuszba helyezve vizsgáljuk a pedagógus által hozott témákat.

MINDFULNESS COACHING

A 75 perces Mindfulness Coaching találkozóinkon a célkitűzések között megjelenik a belső béke megteremtésére való törekvés is, melyet a folyamat mindfulness technikák gyakorlásával támogat.

ÖNISMERETI BESZÉLGETÉSEK

Az 50 perces Önismereti beszélgetések alkalmával a coaching formai keretein lazítva, de a partneri viszonyban történő professzionális munkafolyamatot megtartva tölthet a pedagógus minőségi időt önmagával.

Támogatói jegyek

A támogatói jegyek megvásárlásával a Támogatási Alapba tudsz befizetni.

HA BIZONYTALAN VAGY...

Ha továbbra sem tudod, melyik csomagot válaszd, vagy egyéb kérdések merültek fel benned, foglald le az időpontod egy ingyenes konzultációhoz!

Shopping Cart